Sollicitatiebegeleiding

Begeleiding bij solliciteren is iets voor jou als je op zoek wilt gaan naar een nieuwe baan, maar je onzeker voelt. Of omdat het al lang geleden is en de benadering van de arbeidsmarkt niet meer hetzelfde is als vroeger. Door de komst van social media is de manier waarop mensen een baan zoeken en vinden veranderd. Of omdat je niet gewend bent jezelf te presenteren. Of omdat je iemand nodig hebt die samen met jou de puntjes op de i kan zetten.

Het doel van deze begeleiding is het vergroten van jouw vindbaarheid. Hoe weten werkgevers dat jij beschikbaar bent? Hoe bewerk je je eigen netwerk? En wat maakt jou nu onderscheidend van de ander? Allemaal zaken die belangrijk zijn bij het vinden van een nieuwe baan.

Dit vraagt van jou dat je weet welke ontwikkelingen er spelen binnen jouw branche, dat je weet wat jou uniek en onderscheidend maakt, dat je een cv hebt waar je trots op bent, dat je leert je netwerk te vergroten en dat je werkt aan je ‘personal branding’. Daarnaast zorgen wij ervoor dat jouw digitale zichtbaarheid voor potentiële werkgevers wordt vergroot door een goed LinkedIn-profiel. Dijck Coaching & Training zorgt ervoor dat jij met zelfvertrouwen gaat solliciteren met het doel de baan te vinden die bij jou past!