Over mij

Ik ben Jacqueline van Dijck, gediplomeerd en gecertificeerd coach en trainer en lid van de NOLOC. Ik werk zowel in opdracht voor organisaties als voor particulieren en doe dit zelfstandig en/of samen met collega coaches.
Jarenlang werkte ik in allerlei commerciële functies binnen het bedrijfsleven. Mijn keuzes – voor een financiële opleiding en voor de banen die daarbij aansloten – waren altijd heel logisch en heel rationeel. En toch ontbrak er iets in mijn werk. Als kind was ik al gefascineerd door het gedrag van de mens; wat gebeurt er nu echt van binnen, wat drijft de mens? Ik wilde me op dit gebied verder ontwikkelen en dus moest ik zelf een keuze maken.

In 2009 gaf ik mijn loopbaan een nieuwe wending en ging aan de slag als coach en trainer. Ik volgde mijn hart en mijn hoofd en besloot doelgericht te werk te gaan. En dat werkte! Want vanaf dat moment heb ik veel cliënten mogen begeleiden in de zoektocht naar zichzelf en in hun ontwikkeling qua persoonlijk leiderschap, loopbaan en talentontwikkeling. Als ervaringsdeskundige weet ik hoe uitdagend dit proces kan zijn, maar ook wat het je kan geven als je weer de regie pakt over je leven en weer helder hebt welke koers je wil gaan varen.

Het verlangen om te groeien als mens en als professional zit in mijn genen. Ik wil graag alles uit het leven halen en trouw zijn aan mijn eigen waardes. Dit betekent dat je soms keuzes moet maken die spannend zijn en hier is lef voor nodig is. Maar de ervaring heeft mij geleerd dat iedere stap, hoe klein ook een boost aan energie kan geven. Immers jij hebt dan de leiding genomen! Dit noem ik echt léven.

Om die stap te zetten is het belangrijk dat jij jezelf goed kent. Wat maakt jouw uniek, waar liggen jouw talenten, drijfveren en passie en waar wil jij naar toe in jouw leven? Soms heb je daar hulp bij nodig en juist in deze zoektocht lever ik graag een bijdrage.

Binnen mijn vakgebied ben ik gespecialiseerd op het gebied van persoonlijk leiderschap, loopbaan-, talentontwikkeling en stressmanagement. Professionaliteit staat bij mij hoog in het vaandel. Jaarlijks investeer ik in scholing en training om mij voortdurend te blijven ontwikkelen binnen mijn vakgebied. Mijn toewijding aan groei en verbetering stelt me in staat om de nieuwste inzichten en methodieken toe te passen in mijn coachingpraktijk.

Als coach sta ik bekend om mijn openheid, empathie en eerlijkheid. Ik benoem wat ik zie en ben in staat om snel tot de kern van vraagstukken te komen. Als trainer sta ik bekend om mijn bevlogenheid en mijn verbindende manier van trainen.

Mijn doel is om jou, jouw medewerker of jouw team te stimuleren tot de ontplooiing van aanwezige talenten. Dit leidt tot transformaties, waarbij persoonlijke en professionele groei mogelijk wordt en nieuwe mogelijkheden en creaties ontstaan.
Mijn continue streven naar professionalisering en mijn persoonlijke aanpak maken mijn coaching effectief en resultaatgericht. Ik kijk ernaar uit om samen met jou te werken aan de gewenste ontwikkelingen en successen binnen jouw professionele en persoonlijke traject.

Nieuwsgierig naar mijn uitgebreide CV, met alle opleidingen en werkervaring? Raadpleeg dan mijn LinkedIn-profiel of onderstaande lijst.

Opleidingen

2024 Secure Base Leadership Coaching (School voor Transitie)
2022-2023 Psychologie van Arbeid en Gezondheid (Open Universiteit)
2022 Master vervolg- ACT opleiding Gijs Janssen
2021-2022 Trainersopleiding Karin de Galan
2020 CRS-stress preventie
2018-2020 Master Loopbaanmangement/duurzame inzetbaarheid (Open Universiteit)
2019 Intensieve training Systemisch Kijken Parre en Deden
2017-2018 ACT (Acceptance and Commitment Therapy) See Trueopleiding
2016-2017 Jaaropleiding trainer Academie voor Innovatief trainen
2016 Opleiding Positieve Psychologie See True
2014-2015 Ambacht van het hart (professioneel begeleiden) Phoenix Utrecht
2011-2014 Professionele communicatie/coach opleiding Phoenix Utrecht
(Systemisch werken / Transactionele analyse/ NLP)
2009-2010 Beroepsopleiding Loopbaancoaching Hoogendijk (nu Vista Nova)
2009 NLP Hearth systems
1990-1994 HEAO Logistiek en Economie

Cursussen/licenties

2023 Polyvagaaltheorie (werking van het zenuwstelsel)
2021 Disc & drijfveren (HRM-profielen)
2021 Geweldloos communiceren niveau 1 & 2
2018 WEA (Werk Energie Analyse) gecertificeerd/licentiehouder
2017 Blizz Kunst Creativiteit als middel
2016 TMA (Talent Motivatie Analyse)

Contact

Jacqueline van Dijck werkt vanuit haar kantoor in Venray of op locatie.

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende kennismaking?

Dan kunt u contact opnemen via het contactformulier of via onderstaand telefoonnummer.