Outplacement

Bedrijven en medewerkers zijn altijd in beweging. Als de ontwikkeling van een bedrijf en van jou als medewerker niet gelijk lopen, dan kan het gebeuren dat de baan die vorig jaar nog prima bij je paste, nu niet meer past. Niet zelden gaat outplacement gepaard met gevoelens van onmacht en onbegrip.

Met aandacht voor jouw gevoelens help ik je om deze moeilijke situatie om te zetten in een kans. Want outplacement opent de weg naar een nieuw loopbaanperspectief.

Een outplacementtraject kent meerdere fasen. We bespreken de ontstane situatie en hoe jij wilt omgaan met de grote verandering. Daarna stellen we een persoonlijk profiel op: Wie ben je? Waar liggen jouw talenten en ontwikkelpunten? Wat zijn jouw drijfveren? Welke bijdrage kun jij leveren op de arbeidsmarkt en welke functies passen daarbij? Hoe weten werkgevers dat jij beschikbaar bent en hoe zorg jij dat ze je vinden? Allemaal zaken die belangrijk zijn bij het vinden van een nieuwe baan.

Dit vraagt van jou dat je weet welke ontwikkelingen er spelen binnen jouw branche, dat je weet wat jou uniek en onderscheidend maakt, dat je een cv hebt waar je trots op bent, dat je leert je netwerk te vergroten en dat je werkt aan je ‘personal branding’. Daarnaast trainen we het sollicitatiegesprek, zodat jij een uitstekende indruk maakt.

Mijn doel is dat je weer grip krijgt op je loopbaan en dat je met enthousiasme aan de slag gaat in een volgende functie.

Contact

Jacqueline van Dijck werkt vanuit haar kantoor in Venray of op locatie.

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende kennismaking?

Dan kunt u contact opnemen via het contactformulier of via onderstaand telefoonnummer.