Stressmanagement

In een tijd waarin we met minder mensen steeds meer werk moeten verrichten, staan we dagelijks voor uitdagingen. Volle inboxen, voortdurende bereikbaarheid, continue veranderingen, nieuwe technologie├źn, gebrek aan ondersteuning, zware verantwoordelijkheden, veeleisende klanten of leidinggevenden, conflicten op het werk, huishoudelijke verplichtingen, presentaties, en tal van andere stressfactoren maken het werk soms te zwaar.

Herken je de signalen van urenlang piekeren, slecht slapen, niet meer kunnen concentreren, snel geprikkeld of blijvend moe zijn?

Als deze stresssignalen je bekend voorkomen, nodig ik je uit om samen te ontdekken hoe coaching jou kan bijstaan.

Stress ontstaat wanneer er meer van je wordt gevraagd dan je denkt aan te kunnen. Mijn coaching helpt je bij het ontwikkelen van effectieve stressmanagementvaardigheden, het herstellen van stressgerelateerde klachten of burn-out, een gezonde re-integratie en het opbouwen van duurzame stressbestendigheid.

De stress-, burn-out- en re-integratiecoaching is een diepgaand, gestructureerd begeleidingstraject gericht op het inzichtelijk maken van je persoonlijke stressbronnen en het versterken van vaardigheden om stress te beheersen.

Als je door stress ziek thuis bent, werken we samen aan een verantwoorde terugkeer naar werk, of dat nu je eigen functie is, aangepast werk of een andere passende rol.

Ook als je nog werkzaam bent maar uitval wilt voorkomen, is het raadzaam preventieve maatregelen te nemen. Mijn begeleiding is er tevens op gericht om terugval te voorkomen.

Elk traject is op maat gemaakt, waarbij de focus ligt op de specifieke behoeften en doelen van het individu. Het doel is om duurzame vaardigheden aan te leren die hen helpen stress te managen en een gezonde werk- en levensstijl te behouden.

Contact

Jacqueline van Dijck werkt vanuit haar kantoor in Venray of op locatie.

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende kennismaking?

Dan kunt u contact opnemen via het contactformulier of via onderstaand telefoonnummer.