Leiderschap

Investeer in leiderschap & communicatie: groei voor toekomstige en ervaren leidinggevenden

Ontdek de kracht van op maat gemaakte trainingen die uw leidinggevenden voorbereiden op de uitdagingen van vandaag en morgen.  

In de snel veranderende zakelijke wereld wordt er meer gevraagd van leidinggevenden dan puur vakmanschap. Uitdagingen zoals arbeidstekort, hoge werkdruk en een divers personeelsbestand daagt hen uit op een dieper niveau.

Ik ben ervan overtuigd dat toekomstige leidinggevenden moeten beschikken over zelfkennis, persoonlijk leiderschap en verbindend vermogen om die krachtige leider te zijn voor de medewerkers om hem heen.

  • Bereid uw nieuwe leidinggevenden voor op hun rol door ze te trainen,  waardoor ze met zelfvertrouwen en vastberadenheid aan hun nieuwe uitdaging kunnen beginnen.
  • Ervaren leidinggevende streven continue naar groei, vaak gevangen in de dagelijkse drukte zonder te evalueren of ze nog op koers liggen. Mijn training bevordert zelfbewustzijn en verfijnt essentiële soft skills voor effectief leiderschap.
  • Bereid uw high potentials voor op een seniorrol door ze te trainen op persoonlijk leiderschap en vaardigheden om effectief met klanten om te gaan.

Alle leiderschapstrainingen zijn aangepast aan de behoeftes van uw organisatie en medewerkers. Geen standaardtraining maar een training die volledig aansluit uw organisatie.

Contact

Jacqueline van Dijck werkt vanuit haar kantoor in Venray of op locatie.

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende kennismaking?

Dan kunt u contact opnemen via het contactformulier of via onderstaand telefoonnummer.