Outplacement

Organisaties veranderen continu, als gevolg van steeds snellere technologische en maatschappelijke ontwikkelingen. Daardoor staan werkgevers en werknemers continu voor nieuwe afwegingen en uitdagingen. Helaas lopen de ontwikkelingen van een bedrijf niet altijd gelijk met iemands persoonlijke ontwikkeling. Een vaste plek binnen de organisatie is niet voor iedereen meer een vanzelfsprekendheid. Soms is een gedwongen vertrek onafwendbaar. Op zo’n moment kan outplacement een goede oplossing bieden.

Outplacement is ook een uitstekende optie als een medewerker zelf een andere wending wil geven aan zijn of haar loopbaan. Want niet alleen organisaties veranderen, maar ook mensen.

Ik bied outplacementbegeleiding op maat. Een outplacementprogramma bestaat uit vier fasen:

  • Loopbaanoriëntatie
  • Verkenning van de arbeidsmarkt
  • Sollicitatie, netwerk- en social mediatraining (LinkedIn)
  • Baanwerving

Door de medewerker(s) een outplacementtraject aan te bieden geeft u nazorg en toont u goed werkgeverschap. Het resultaat? Een nieuw perspectief voor de werkgever én de werknemer.

Indien u interesse heeft wordt er een intakegesprek ingepland waarbij samen met u en/of uw medewerker wordt bekeken wat de wensen hierin zijn. Op basis hiervan wordt een traject op maat gemaakt.

Contact

Jacqueline van Dijck werkt vanuit haar kantoor in Venray of op locatie.

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende kennismaking?

Dan kunt u contact opnemen via het contactformulier of via onderstaand telefoonnummer.