Referenties

Vanuit mijn persoonlijke loopbaanvraagstuk heb ik kennis mogen maken met Dijck Coaching. Jacqueline is in staat gebleken mijn eigen koers te laten varen, zelf op zoek te gaan naar de antwoorden op mijn vragen/onzekerheden.

Alleen dan beklijft het en integreert een coachings-, danwel ontwikkeltraject daadwerkelijk in het doen en laten van een mens, team of organisatie.

Naast haar gedegen theoretische kennis op het gebied van coaching en persoonlijk leiderschap, maakt Jacqueline haar authenticiteit en puurheid onderscheidend t.o.v. andere coachings- en trainingsbureau ‘s. Deze karakter/persoonseigenschappen in combinatie dat zij ervaringsdeskundig is en de eerder genoemde theoretische kennis, maakt haar aanpak en begeleiding uniek. Uniek waarin je, zonder het bewust in de gaten te hebben, uiteindelijk zelf zorg draagt voor het resultaat. In dat opzicht is Jacqueline niet iemand van de antwoorden, maar van vragen, vragen die je dwingen tot nadenken en helpen bij het vormen van een evenwichtige- keuze, zelfreflectie, besluit of visie. Dit zowel vanuit 1 op 1 coaching als vanuit team-organisatieperspectief.

Ch. Janssen, Business unit manager Care & Cure – Hutten-Veghel

Na ruim 16 jaar in de financiële dienstverlening zat ik niet meer op de juiste koers als mens en professional. Jacqueline heeft mij geholpen in een persoonlijk leiderschapstraject om het inzicht in mezelf te hervinden en daardoor weer in mijn kracht te komen. Op basis van authenticiteit, persoonlijke drijfveren en motivatie is zodoende op natuurlijke wijze de koers voortgezet. Uiteindelijk was het een mooi en intensief traject met veel leermomenten, waarbij na een overstap naar het bedrijfsleven alles op zijn plaats valt. De gesprekken met Jacqueline waren top door haar juiste inschatting van de mens, empathisch te luisteren en praktische toepasbare voorbeelden te geven welke mij het inzicht gaven wat nodig was. Ik zou het zo weer doen en iedereen aanbevelen.

Koen (40 jaar), financial

Jacqueline is de warme en inspirerende coach die mij heeft geholpen met mijn persoonlijke ontwikkeling. Ze kwam vooraf met een duidelijke opbouw van het traject maar liet ruimte voor eigen inbreng. Gedurende het traject liet ze mij continu nadenken over wat ík belangrijk vind in het leven, waardoor ik balans en rust heb gevonden. Nu het traject is afgerond ben ik trots op de stappen die ik heb mogen maken. Dit had ik niet zonder Jacqueline kunnen doen. Voor mij des te meer een overtuiging om in de toekomst terug te komen voor nieuwe stappen in mijn persoonlijke ontwikkeling.

Rutger (30 jaar), Controller in de High-Tech

Ik heb Jacqueline het afgelopen halfjaar leren kennen als een open, enthousiast en zeer deskundig non-nonsens coach, waar de mens achter de persoon centraal staat. Zij kan heel goed luisteren en heeft de gave om erg goed in te schatten welk soort mens ze tegenover zich heeft en welke aanpak daarbij het meest rendement oplevert. Ze heeft wel een programma in haar hoofd, maar kan, omdat ze erg vanuit haar hart handelt, op elk moment een heel persoonlijke draai aan de situatie geven als die daarom vraagt. Ik krijg erg veel positieve reacties uit mijn omgeving dat ik veranderd ben in mijn voordeel. Ik kan Jacqueline iedereen aanraden. Mocht ik in de toekomst zelf weer begeleiding nodig hebben, dan weet ik haar zeker weer te vinden.

F.Timmermans, Gemeente Venlo

Jacqueline geeft het vertrouwen om eigen krachten te herkennen en deze te ontplooien tot initiatieven. Zij is in staat om je als mens volledig te ontvangen. Zij verbindt werkgerelateerde vaardigheden aan persoonlijke vaardigheden, verbindt het verstand aan het gevoel. Dat doet ze met afwisselende werkvormen, die verschillende aspecten van mij als mens raakten en die het inzicht en de energie opleverden voor nieuwe initiatieven.
Het traject is dus meer geweest dan loopbaangerelateerd, het verschafte me inzicht in mijn missie in dit leven en op welke wijze ik zelf hieraan vorm kan geven. Ik kijk er met grote tevredenheid op terug.

M. Janssen, GZ psycholoog

Geen grip hebben op je huidige functie binnen een uitdagende omgeving. Dat was voor mij de reden om te zoeken naar een coach. Jacqueline heeft me geholpen met het inzichtelijk maken van mijn ‘persoonlijke kompas’. Universitair afgestudeerd in 2015, 2,5 jaar de wereld over gereisd voor mijn eerste baan en in mijn tweede uitdagende baan werkend in een omgeving waarop ik geen grip kreeg. Dit vertaalde zich in grote innerlijke onrust en twijfel. In het traject met Jacqueline leerde ik vooral meer over mezelf. Wie ben ik, waar komen bepaalde gevoelens, reacties en gedrag vandaan en met name leerde ik meer over mijn persoonlijke drijfveren en motivatie. Uiteindelijk heb geconcludeerd dat deze werkomgeving niet het maximale uit mij als persoon kon halen en daarmee mijn spreekwoordelijke ‘ladder’ tegen de verkeerde muur stond. Inmiddels heb ik wel die omgeving mogen vinden waar mijn drijfveren en motivatie tot hun recht komen. Hoe moeilijk de keuzes ook waren, met de coaching van Jacqueline is het me gelukt mijn koers aan te passen en daar ben ik ontzettend blij mee!

Anoniem | 30 jaar | Managementfunctie bij een substraat producent

Wat ben ik blij dat ik bij jou terecht ben gekomen vorig jaar! Ik wil je bedanken voor alle fijne gesprekken waar ik nog iedere dag iets aan heb. Mede dankzij jou heb ik mezelf leren kennen, dichtbij mezelf gebleven en ben ik gelukkig.

Lindy

Door het traject met Jacqueline heb ik geleerd om terug te gaan naar mijn gevoel en even alle ‘maars’ aan de kant te zetten. Ik wilde uitzoeken wat nu echt belangrijk voor me is en heb leren luisteren naar wat er bij me vanbinnen leeft. Mijn nieuwe koers is bepaald en per september ga ik aan de slag bij een andere werkgever. Jacqueline is een open en toegankelijke coach, die regelmatig gebruikt maakt van haar humor. Ze wist me iedere keer weer te prikkelen om anders naar zaken te kijken, waardoor ik nu gerealiseerd heb wat ik wil! Ik beveel haar dan ook van harte aan.

Meggie Verrijth, Rabobank Horst-Venray

Ik heb Jacqueline benaderd omdat ik weinig voldoening uit mijn werk haalde en niet wist welke weg ik wilde inslaan. Gedurende het traject heb ik mijzelf beter leren kennen; mijn talenten, drijfveren, gedachten en blokkades. Jacqueline is in staat geweest om zichzelf steeds aan te passen aan de fase waarin ik mijzelf bevond en waar de situatie op dat moment om vroeg. Deze persoonlijk gerichte werkwijze is mij zeer goed bevallen. De gesprekken hebben mij letterlijk en figuurlijk in beweging gebracht, in een richting waar ik veel energie van krijg. Onzekere gedachten hebben plaatsgemaakt voor een boost aan positieve energie en vertrouwen in mezelf. Door haar open, warme en milde houding weet Jacqueline het beste uit jezelf te halen. Jacqueline is erg goed in haar vak en ik beveel haar dan ook van harte aan!

Ondernemer Venray

Na 27 jaar te hebben gewerkt bij een bank wilde ik op zoek gaan naar mijzelf. Op basis van mond-tot-mondreclame kwam ik terecht bij Jacqueline. Zij liet mij opnieuw nadenken over wie ik ben, wat ik leuk vind, wat mijn kwaliteiten en valkuilen zijn, hoe anderen naar mij kijken, waar ik energie van krijg. Ze hield mij een spiegel voor. De manier waarop Jacqueline het proces begeleidde, vond ik heel goed: ze bood een luisterend oor, ging samen met mij op zoek naar mezelf en ze coachte me op een eerlijke en respectvolle manier. Ik denk dat het voor heel veel mensen goed zou zijn om opnieuw op zoek te gaan naar jezelf. Daar zou Jacqueline een heel goede rol in kunnen vervullen en ik beveel haar dan ook van harte aan. In ieder geval heeft het mij veel gebracht en heb ik inmiddels de stap gezet naar het zelfstandig ondernemerschap.

Peter Verstappen Accountmanager Private Banking / FFP, Financieel Planner Rabobank

Jacqueline is een zeer ervaren en inspirerende coach bij wie de mens centraal staat. Ze denkt en handelt vanuit haar hart en past haar programma aan op de ontstane situatie van de cliënt. Haar passie en inspiratie heeft mij enorm veel energie gegeven en ook een andere kijk op de mens en maatschappij.

Frank Schonagel, leidinggevende bij een supermarktorganisatie

Mijn werkgever bood mij een coachingstraject aan en ik mocht zelf een coach kiezen. Ik was niet thuis in deze wereld en was vooral bang dat ik terecht zou komen in een “zweverige” omgeving die niet bij mij past. Ik kwam op een website terecht waar Jacqueline zichzelf voorstelt. De “trigger” voor mij was: “Gebruik je hart en je hoofd.” Hier kon ik wel iets mee. Wat ik in haar waardeer is haar tomeloze energie en passie voor dit werk zonder de realiteit uit het oog te verliezen. Jacqueline voelt perfect aan wat bij mij past en stemt het coachingstraject erop af.

Wendy F

In 2015 heb ik een loopbaantraject gevolgd bij Jacqueline. Door haar heldere, duidelijke en constructieve advies en feedback weet ik weer waar mijn passie en ambities liggen. Ook mijn werkgever was zeer tevreden over het verloop van het traject, waardoor er ook een aantal collega’s met Jacqueline zijn gaan samenwerken.

T.G. Juridische Zaken, Gemeente Venray

Jacqueline is een ervaren coach, die weet waar ze over praat. Ze stelt in haar traject de persoon centraal en leert je om goed na te denken over je persoonlijkheid. Wie ben ik en wat wil ik met mijn carriere? Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en geeft je energie om door te pakken. Tevens weet ze theoretische methodieken eigen te maken en deze persoonlijk te maken. Jacqueline is altijd bereikbaar voor een goed advies.

M.O. Financieel medewerker

“Jacqueline is een deskundige coach met een luisterend oor en oprechte interesse voor de personen die ze begeleidt. Gedurende het traject heeft ze me bewust gemaakt van mijn gedachtes en handelen en met de juiste benadering wist ze me in beweging te krijgen. Het traject werd individueel samengesteld met voldoende ruimte voor mijn eigen inbreng. Ik heb het gewenste resultaat bereikt en heb haar ervaren als een prettig persoon. Mocht ik in de toekomst weer begeleiding nodig hebben, dan doe ik zeker weer een beroep op haar!'”

S. K. Diëtiste in een ziekenhuis

Toen mij duidelijk werd dat mijn toekomst bij een andere werkgever zou liggen, wees mijn toenmalige werkgever mij een coach toe: Jacqueline. Naast loopbaancoaching vond er ook personal coaching plaats. We keken niet alleen naar werk, Jacqueline keek ook naar mij als mens. Dat had ik nodig. Het was een intensief traject, waarin alles besproken kon en mocht worden en waarin we aan mijn ontwikkeling werkten. Zo kreeg ik voor mijzelf helder wat ik wilde en wat ik niet meer wilde. Dat resulteerde in een plan. Het duurde dan ook niet lang voor ik ander werk had gevonden, waar ik nu met veel plezier al acht maanden werk. Jacqueline is een top vakvrouw, die weet waar ze het over heeft en die je – als je ervoor openstaat – in beweging krijgt, met een helder doel voor ogen.

David Debets, persoonlijk begeleider Levanto Groep

Jacqueline neemt je bij de arm voor een goed gesprek om je weer op rit te zetten op het moment dat je als werkzoekende even in een dip zit. Voor mij heeft ze veel betekend toen ik er een beetje doorheen zat en daar ben ik haar erg dankbaar voor. Aanbevelenswaardig!

Paul Driessen, veiligheidsdeskundige

Jacqueline is een bevlogen en belezen vakvrouw. Inspirerende oneliners schud ze zo uit haar mouw. Ze is enthousiast en betrokken. Samen met mij ging ze op een herkenningstocht via mijn verleden naar het heden en zette mij op de juiste koers naar de toekomst. Sollicitatiebrieven en cv’s werden aangescherpt. Zo werd ik klaargestoomd voor de volgende uitdaging: een baan die echt bij me past! Helemaal top. Jacqueline, bedankt voor je diepgaande gesprekken die me zoveel inzicht hebben gegeven dat ik er nog regelmatig aan terug denk.

José Versleijen, onderwijsassistente